'T CONVENT GASTENVERBLIJF

Luxueus gastenverblijf met knipoog naar het verleden.

Plant u een lang weekend met familie of vrienden?

In ’t Convent bieden wij u een idyllisch verblijf waar privacy, luxueus comfort en een rustgevende omgeving centraal staan.

Niettegenstaande haar bekende naam en rijke geschiedenis onderscheidt ’t Convent zich als een van de nieuwste en modernste locaties in Vlaanderen voor events vanaf 100 personen, zoals huwelijken, bedrijfsevents of privéfeesten.

In 2018 beslisten de nieuwe eigenaren om deze unieke locatie in het pittoreske Lo-Reninge volledig te renoveren. Het resultaat is verbluffend. Je vindt er rust, authenticiteit, grandeur en perfectie.
Bij ’t Convent wordt werkelijk aan àlles gedacht. Zelfs aan de landingsplaats voor uw helikopter.

Wat heeft het gastenverblijf te bieden?

Wilt u uw bezoek aan de Westhoek combineren met een luxueuze overnachting?
Dan bent u bij ’t Convent aan het juiste adres. U kunt er één of meerdere van onze 2 vakantiewoningen en 7 kamers huren voor een weekend, midweek of week. De volledige capaciteit van het gastenverblijf bedraagt 20 personen (16P + 4p), ideaal als u een familieweekend of een weekendje met vrienden aan het plannen bent.

Een zee van privacy voor elke gast

Bij ’t Convent staat alles in het teken van rust en genieten in een luxueus en uniek kader.

Zo kunt u zich volledig ontspannen en intens genieten van al het beste dat de Westhoek te bieden heeft. Het gastenverblijf is voorzien van negen slaap- en badkamers, met ruimte tot 20 personen: (16P + 4p)

Eerste verdieping: twee appartementen/vakantiewoningen, voor 2 à 4 personen telkens met badkamer met douche en apart toilet.

Tweede verdieping: zes slaapkamers voor twee à vier personen, telkens met badkamer met douche en toilet.

Derde verdieping: slaapkamer met badkamer met douche en apart toilet.

Voor een optimaal comfort is het gebouw voorzien van domotica, inbraak- en branddetectie, televisie, draadloos internet en verlichting aan bed.